Volg ons op Twitter

Het artikel waarnaar u heeft gezocht is helaas uit collectie. Onze productspecialisten adviseren u graag over een goed alternatief. Onderaan deze pagina vindt u enkele suggesties en accessoires bij dit artikel.
Last Minute Prijs
Koopjeszolder
Roland KC880 Stereo Keyboard Versterker, 320W Volledige grootte weergeven

Roland

Roland KC880 Stereo Keyboard Versterker, 320W

Uit collectie

Average grade 
11519.2/10
Product alternatief
KC880 Stereo Keyboard Versterker, 320W

KC880 Stereo Keyboard Versterker, 320W

Deze nieuwe versterker heeft 5 stereo-ingangen, een vermogen van 320W en de inmiddels legendarische DSP-effecten van Roland.

Dit artikel is helaas niet meer leverbaar.
Onze produktspecialisten adviseren u graag over een passend alternatief.
U kunt in het veld 'Boodschap' eventueel extra wensen kenbaar maken.

* Verplichte velden

Afbreken of 

Voldoende ingangen en vermogen voor de hele band

Deze nieuwe versterker van de KC-serie is in alle opzichten een grote meneer. Met 5 stereo-ingangen, een vermogen van 320W en de inmiddels legendarische DSP-effecten van Roland is de KC-880 eerder een zanginstallatie dan een keyboardversterker.

 • Grote keyboardversterker met 5 stereo-ingangen
 • 320W stereo-eindtrap, 12 inch woofers en 2x hoorntweeters
 • Stereo-effecten (Reverb, Chorus, Tremolo, Rotary)
 • Flexibele in- en uitgangen (XLR-microfooningang, XLR-lijnuitgangen (stereo), Hoofdtelefoonaansluiting), Stereo Link voor het koppelen van twee KC880's

De KC880 is Rolands meest veelzijdig en krachtige keyboardversterker. Plug in de V-Piano, een V-Drum set, een VB99, Microfoon en gitaar, zelfs je iPOD, de KC880 kan de hele set met gemak aan!

De combinatie vande stereo speakers en effecten vullen de ruimte met een diepe en brede klank. De stereo technologie, afkomstig van de bekende JC versterkers, zorgt voor een onvergelijkbaar stereo effect.<>De stereo link functie maakt mogelijk dat meerdere KC880's tot een portable PA-systeem kunnen worden verbonden.

 • Roland Synthesizer Brochure
  Overzichtsbrochure van alle Roland synthesizers, klankmodules, expansieboards en andere leverbare accessoires. editie 2012/2013.

Schrijf uw review

KC880 Stereo Keyboard Versterker, 320W

KC880 Stereo Keyboard Versterker, 320W

Deze nieuwe versterker heeft 5 stereo-ingangen, een vermogen van 320W en de inmiddels legendarische DSP-effecten van Roland.

Schrijf uw review

U moet ingelogd zijn om een review te plaatsen.
Log in met uw bestaande klant-login gegevens of registreer uzelf als klant door een account aan te maken. Klik hier om in te loggen.

Waarom peterverspuy.nl? Gratis verzending voor orders boven 100,- - Gegarandeerd de laagste prijs van Europa - 1100m2 showroom in Rotterdam - Voor 17.00u besteld volgende dag geleverd! - 3 jaar garantie voor meer dan 7500 artikelen - Speciale whatsapp klantendesk

Laatst bekeken

  X

  Maak kans op een set Proel Eikon5 studiomonitors

  Deze winkel maakt gebruik van cookies zodat we uw ervaring op onze website kunnen verbeteren.

  sluiten