Volg ons op Twitter

Het artikel waarnaar u heeft gezocht is helaas uit collectie. Onze productspecialisten adviseren u graag over een goed alternatief. Onderaan deze pagina vindt u enkele suggesties en accessoires bij dit artikel.
Roland AT75 (AT-75) Atelier Orgel Volledige grootte weergeven

Roland

Roland AT75 (AT-75) Atelier Orgel

Uit collectie

Average grade 
11519.2/10
Product alternatief
AT75 (AT-75) Atelier Orgel

AT75 (AT-75) Atelier Orgel

Orgel met 2 klavieren met 49 aanslaggevoelige toetsen. 60 Voices inclusief 2 Active Expression Voices, 40 ritmes in 8 groepen. USB memory aansluiting en floppy drive voor dataopslag.

Dit artikel is helaas niet meer leverbaar.
Onze produktspecialisten adviseren u graag over een passend alternatief.
U kunt in het veld 'Boodschap' eventueel extra wensen kenbaar maken.

* Verplichte velden

Afbreken of 

De meest budgetvriendelijke MUSIC ATELIER - Perfect voor beginners

Met een prijs die in ieders budget past en een omvang die in ieders woonkamer past nodigt de AT-75 iedereen uit om van de geneugten van het traditionele orgel te proeven. Dit kleine maar indrukwekkende instrument is uitgerust met dezelfde registerschuiven en waterfall-klavier (voor het ondermanuaal) als de grotere modellen in de reeks. Plezier klonk nog nooit zo goed.

De beste orgelklanken ter wereld in een uniek instrument.

Buitengewoon realistische klanken afkomstig van bekende pijp-, theater- en jazzorgels.

Registerschuiven voor een interactieve controle

De AT-75 is voorzien van harmonic bars (registerschuiven) voor een snelle en vertrouwde registratie van de orgelklankkleuren. Hiermee kunt immers u de gewenste mix van de voetmaten 16 voet tot 1 voet instellen. Natuurlijk kan de registratie ook tijdens het spelen worden gewijzigd.

Ondermanuaal voor nog meer expressiviteit

De AT-75 is uitgerust met een 49 toetsen tellend ondermanuaal van het waterfall-type en voldoet dus perfect voor glissandi en andere expressieve orgeltechnieken. Het ondermanuaal kan bovendien worden gesplit, zodat u twee verschillende klanken via aparte zones kunt aansturen. Dankzij deze flexibiliteit kunt u uitgekiende vraag-en-antwoord-partijen spelen!

Bevat ook orkestklanken

Naast strijkers, kopers en gitaar bevat dit instrument nog talrijke andere hoogwaardige samples voor de meest uiteenlopende muziekstijlen. Echte scatvocalen uit de jazzwereld en koorgeluiden zijn eveneens van de partij.

Vertrouwde bediening ondanks de talrijke mogelijkheden

De AT-75 oogt niet alleen zoals een traditioneel orgel, maar kan ook op vrijwel dezelfde manier worden bediend. Natuurlijk zijn er veel meer mogelijkheden, die echter zo logisch gerangschikt zijn dat u binnen de kortste keren verschillende klanken tegelijk zal bespelen en daarvoor gebruik zal maken van de talrijke effecten

Active Expression voor muzikale accenten

Dankzij de ingebouwde Active Expression-functie kunt u de belangrijke noten van uw partijen met behulp van het zwelpedaal extra in de verf zetten. Maak hiervan gebruik om uw spel van extra expressiviteit en authenticiteit te voorzien.

Automatische begeleiding die net echt klinkt

Swing, country, bossa nova, de AT-75 zit boordevol meeslepende ritmebegeleidingen, die trouwens door professionele drummers van over de hele wereld werden ingespeeld. De Arranger-functie (automatische begeleiding) voegt daar dan nog harmonische begeleidingen aan toe, die u via het ondermanuaal kunt aansturen. U hoeft dus nooit meer alleen te spelen!

USB-poort voor de dataopslag en het gebruik van audiobestanden

Sluit een USB-datadrager*1 aan om uw registraties en muziekbestanden extern op te slaan. Zelfs dergelijke bestanden blijven tijdens het spelen beschikbaar. (U kunt ook met bestanden werken, die u met oudere MUSIC ATELIER-instrumenten hebt opgeslagen.) Zelfs data op floppy disks*2, die u of iemand anders vroeger gebruikte, kunnen direct worden ingelezen. Muziekdata, die u met uw computer gedownload hebt, kunnen natuurlijk eveneens naar een USB-datadrager worden weggeschreven en vervolgens worden gebruikt. Ook audio-CD's kunnen worden afgespeeld*3. Dankzij de mogelijkheid om met verschillende datatypes te werken beleeft u nog veel meer plezier aan uw muzikale activiteit.

Onbeperkt muzikaal vertier

Door externe apparaten op de AT-75 aan te sluiten kunt u zijn mogelijkheden nog verder uitbreiden. Zo zou u bv. audio-CD's*1 via het hoogwaardige versterkingssysteem kunnen weergeven en meespelen, wanneer u er zin in hebt. Maak gebruik van de Center Cancel-functie om de zangstemmen in de afgespeelde songs te onderdrukken*2 en zing de betreffende partijen zelf

Schrijf uw review

AT75 (AT-75) Atelier Orgel

AT75 (AT-75) Atelier Orgel

Orgel met 2 klavieren met 49 aanslaggevoelige toetsen. 60 Voices inclusief 2 Active Expression Voices, 40 ritmes in 8 groepen. USB memory aansluiting en floppy drive voor dataopslag.

Schrijf uw review

U moet ingelogd zijn om een review te plaatsen.
Log in met uw bestaande klant-login gegevens of registreer uzelf als klant door een account aan te maken. Klik hier om in te loggen.

Waarom peterverspuy.nl? Gratis verzending voor orders boven 100,- - Gegarandeerd de laagste prijs van Europa - 1100m2 showroom in Rotterdam - Voor 17.00u besteld volgende dag geleverd! - 3 jaar garantie voor meer dan 7500 artikelen - Speciale whatsapp klantendesk

Laatst bekeken

    X

    Maak kans op een set Proel Eikon5 studiomonitors

    Deze winkel maakt gebruik van cookies zodat we uw ervaring op onze website kunnen verbeteren.

    sluiten